Life is all about enjoying every moment and making it special!

Treat yourself right

Making you happy makes us happy!

At us you feel like home!

Love and comfort will make you feel like home!

Your perfect place to be!


Required fields are followed by *

RRETH PALACE HOTEL & SPA CENTER

Duhet të jeni në Palace që të ndiheni mbretërorë!

Hotel Palace & Spa është hoteli më i ri luksoz në qytetin e Mitrovicës, që sjellë te konsumatorët sofistikimin bashkëkohor urban të një niveli tjetër.

50 dhomat dhe suitat të mobiluara për të dhënë komoditet, përshtaten përfekt për turistët modernë dhe bizneset. Dhomat janë të dizajnuara që t’ju japin komfortin që kurrë se keni menduar që ju duhet, dhe bashkë me qendrën e SPA-së, palestrën dhe restaurantet ekskluzive dhe sallat e konferencave e shndërrojnë qëndrimin tuaj në një përvojë të paharruar. 

Përmes shërbimeve tona cilësore, ne synojmë dhe shpresojmë të bëjmë qëndrimin tuaj një përvojë të paharrueshme.

Ju mirëpresim me ngrohtësi dhe dashuri!

Stafi
PALACE HOTEL & SPA

Play Video

Restaurantet

Përveç shijes së shkëlqyeshme, restoranti ynë ofron ngrohtësi dhe një përvojë të paharrueshme ushqimore. Duke provuar pjatën e parë, të gjithë do të largohen me një shije të mahnitshme dhe ndjenjë të mrekullueshme. 

Salla e Konferencave

Palace Hotel & SPA ofrojnë shërbime premium në mënyrë që takimet tuaja të biznesit të jenë të suksesshme.

Intervistat, takimet e biznesit, takimet e bordit, seminaret, trajnimet, konferencat për shtyp, punëtoritë apo lloj tjetër takimi mund të realizohen në sallat e konferencave në Palace Hotel & SPA.