Restaurantet

Përveç shijes së shkëlqyeshme, restoranti ynë ofron ngrohtësi dhe një përvojë të paharrueshme ushqimore. Duke provuar pjatën e parë, të gjithë do të largohen me një shije të mahnitshme dhe ndjenjë të mrekullueshme. Përbërësit më të mirë të zgjedhur, të gatuar me dashuri nga shefi i kuzhinës tonë, ushqimi në tryezën tuaj do t’ju bëjë të ktheheni në Palace Hotel & SPA Center.

Në katin e parë të Palace Hotel & SPA do të gjeni një restorant komod me ambient shumë të këndëshëm, dominant me ngjyra të qeta dhe të ngrohta. Menu-ja e pasur me gatime të sofistikuara është ajo që ju bën të jeni musafir i rregullt i këtij restoranti. Restoranti mund të shërbejë deri në 60 persona në të njëjtën kohë. Orari i punës është nga 7:00 deri në 23:00.
Në këtë restaurant shërbehet edhe mëngjesi për musafirët e hotelit prej orë 7:30 deri 10:00

Në katin e 5të të hotelit shumë shpejtë do të hapet restauranti ekskluziv i cili do të ofrojë një dimenzion tjetë të kulinarisë dhe shërbimit.