Suite

An extraordinary refined experience for an ultimate luxury and comfort


PajisjetPajisjet
 • Air conditioning heating/cooling
 • Coffee/tea maker
 • Dry-cleaning and laundry service
 • Hairdryer
 • Iron (uppon request)
 • Minibar
 • Security safe
 • Tavolinë pune
 • Telefon
 • Toiletries
 • TV
 • WiFi

Dhomat tjera

Mund të jenë të përshatshme për ju

Deluxe Twin Room

Qetësia, eleganca, hapësira e bollshme dhe luksi në dhomat tona luksoze Deluxe Twin do të tejkalojnë pritjet tuaja. Në dhomat Deluxe Twin ju do të keni...
Prej
per night

Standard

E dekoruar me sil modern, ju do ta dashuroni ngrohtësinë dhe rehatinë e dhomave tona standarde, të cilat  ju japin komoditet dhe ndjenjën si të ishit...
Prej
per night

Twin Room

Me dy shtretër me madhësi përtej standardit dhe shumë hapësirë, kjo dhomë ka sharm dhe enterier të ngrohtë që do tju bëjë të ndjeheni të relaksuar...
Prej
per night