Presidential Suite

Exclusivity and comfort at any time


PajisjetPajisjet
 • Air conditioning heating/cooling
 • Coffee/tea maker
 • Dry-cleaning and laundry service
 • Hairdryer
 • Iron (uppon request)
 • Minibar
 • Security safe
 • Tavolinë pune
 • Telefon
 • Toiletries
 • TV
 • WiFi

Dhomat tjera

Mund të jenë të përshatshme për ju

Deluxe Twin Room

Qetësia, eleganca, hapësira e bollshme dhe luksi në dhomat tona luksoze Deluxe Twin do të tejkalojnë pritjet tuaja. Në dhomat Deluxe Twin ju do të keni...
Prej
per night

Suite

Ekperiencë të jashtëzakonishme dhe të rafinuar bashkë me luksin dhe komfortin ju ofron Suita ne Palace Hotel & SPA. Ajo përbëhet nga një pjesë...
Prej
per night

Standard

E dekoruar me sil modern, ju do ta dashuroni ngrohtësinë dhe rehatinë e dhomave tona standarde, të cilat  ju japin komoditet dhe ndjenjën si të ishit...
Prej
per night